dissabte, 16 de maig del 2020

DIMECRES, 6 DE MAIG DEL 2020 (DIA LIII)

Dibuix de l'autora del text (L.M.)

És molt fort el canvi de perspectiva que tinc d'uns dies a altres, el dia 1 de maig vaig dir que ho portava millor, hui no ho pense. Estic cada vegada més desesperada i no per eixir de casa sinó per saber què va a passar amb nosaltres i si anem a poder tornar a la normalitat, però a la normalitat de veritat. A poder eixir quan ens dona la gana, a poder anar a dinar amb els meus avis, a poder anar a veure al meu nuvi, a poder anar a la platja amb les meus amigues, a poder fer vida normal, abans odiava la rutina, ara l'estranye. 
Del LUDIETARI

DISSABTE, 2 DE MAIG (DIA XLIX)


Dibuixos de l'autora del text (L.M.)
Des de fa ja unes setmanes he començat a pintar amb aquarel·les i per ara m’està agradant moltíssim, perquè m’ajuda a distraure’m i a expressar els meus sentiments. Una de les meues passions és dibuixar i ara que estic mesclant la pintura i el dibuix estic molt contenta amb els resultats i és una forma de motivar-me. 
Sempre m’ha donat vergonya ensenyar els meus dibuixos, igual que ballar davant de gent que conec, i no sé molt bé perquè. Perquè és una forma molt bonica d’expressar-nos. I són formes de fer art molt boniques. 


Del LUDIETARI


DIVENDRES, 1 DE MAIG DEL 2020 (DIA XLVIII)

Dibuix de l'autora del text (L. M.)
El primer dia de maig, quina emoció!
Encara que cada dia porto millor l'estar a casa quan fa aquest temps tan bo em costa no eixir i gaudir del temps, encara com tinc jardí i puc eixir a prendre el sol quan vull. 
Hui he estat pensant i la veritat és que aquesta situació et fa reflexionar molt i te n'adones de qui et busca quan vol i qui realment et vol al seu costat, t’adones que hi ha persones que no has valorat el suficient i de a qui has sobrevalorat. És una situació complicada, però al menys ajuda a reflexionar i a dedicar-nos temps a nosaltres mateixos i a la nostra ment. 

Del LUDIETARI